Svenska spel

Trots att svenska spel inte alltid erbjuder de bästa oddsen eller den bästa tillgängligheten online är de fortfarande en av Sveriges populäraste spelsidor. Det har mycket att göra med tryggheten man känner på ett spelbolag som Svenska Spel. Man vet att man inte kommer råka ut för fuffens (som man ibland kan göra på okända och oseriösa spelbolag) och man kan känna sig säker. Dessutom finns traditionella spelmöjligheter som Tipsextra på lördagar. Några anledningar till Svenska Spels fortsatta popularitet:

  • Tryggheten – Svenska staten som ligger bakom.
  • Pengar till ungdomsidrotten – En stor del av Svenska Spels vinst går faktiskt till den svenska ungdomsidrotten.
  • Populära och klassiska spelmöjligheter – Lången, Tipsextra med flera.
  • Erbjuder odds på stan – Finns också möjligheter för de som inte gillar att spela online eller i mobilen och vill ha pengarna direkt i fickan efter vinst.

Odds bonus på Svenska Spel? Nej, de brukar inte ha någon odds bonus att tala om på Svenska Spel. Ibland har de haft att du får 50% extra upp på ditt första spel upp till 50 kronor eller liknande men bättre än så blir det inte.

Bra odds på Svenska Spel? För några år sedan var oddsen på Svenska Spel riktigt kassa men på senare år har det klart blivit bättre och idag står dom sig ganska bra! Svenska Spels pokerklient har högst utbetalnings procent av alla pokerrum!

Hur ser utbudet ut på Svenska Spel? Det är helt ok men absolut bland de mindre utbud du hittar på nätet. De är dock naturligtvis bra på den svenska marknaden och har ett ok utbud på engelsk fotboll. Är du intresserad av annat bör du söka dig till andra spelsajter på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *