Svenska odds bonusar

Spela på sport med odds bonusar

Odds bonusar kan vara skillnaden mellan braksuccé och ingen succé alls i ditt spelande. Därför är det alltid värt att jämföra de olika spelbolagen innan du sätter igång med ditt spelande för att på så sätt kunna få en extra skjuts när du ska påbörja ditt odds-äventyr. Det finns ett antal olika varianter på odds bonusar att välja mellan hos de olika spelbologen.

Den allra vanligaste odds bonusarna hos spelbolagen är insättningsbonusar. En insättningsbonus innebär precis som det låter att du får en bonus på din insättning i form av exempelvis en 100 % matchning på din första insättning. Låt oss säga att du blir medlem hos ett spelbolag som erbjuder dig en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor på din första insättning på ditt nya spelkonto. Du väljer att sätta in 500 kronor, vilket då betyder att spelbolaget ger dig 500 kronor extra att spela på odds för. Alltså får du 1000 kronor att röra dig med när du ska utforska oddsutbudet på ditt nya spelbolag.

Detta är så klart inte den enda form av odds bonus som finns på de olika spelbolagen. Vissa spelbolag erbjuder free bets, eller riskfria spel som det också kallas. Det heter alltså att du som kund får spela gratis. Men i praktiken är det lite annorlunda. Du får alltså inte pengar att betta för, utan istället får du en del av dina pengar tillbaka om du skulle förlora. Dessa gäller alltså inte om du skulle vinna, utan de gäller endast vid förlust. Dessa odds bonusar är inte speciellt vanligt förekommande.

Ibland kan det hända att vissa spelbolag erbjuder cash back till sina befintliga spelare. Oftast erbjuds det till lojala spelare, så kallade VIP-spelare, som brukar spela frekvent och för lite högre summor. Så skulle du exempelvis sätta in och spela för 1000 kronor och förlora rubbet med det samma, så kan alltså spelbolaget betala tillbaka en viss procent av det du har förlorat. Oftast rör det sig om 10 %. Dock kan detta medföra ganska höga omsättningskrav innan du kan begära uttag på dina pengar.

Emellanåt kan också spelbolagen gå ut med odds boost på utvalda matcher. Detta innebär att spelbolagen slumpvis väljer ut en av helgens alla matcher som du alltså kan spela på med förhöjda odds. I Community Shield år 2017 hade exempelvis Arsenal ett förhöjt odds på 10 gånger pengarna, så det brukar vara rejäla odds boostar det bjuds på! Dock brukar det medfölja ett maxtak på hur mycket man kan satsa till det boostade oddset och oftast gäller dessa bonusar bara för nya spelare.

Bästa odds bonusar

Besök vår startsida för att hitta de spelbolag som erbjuder de allra fetaste odds bonusarna som går att hitta på marknaden. Vi har med ljus och lykta under en lång tid undersökt och forskat i vilka spelbolag som har de allra bästa odds bonusarna tillgängliga på sina sajter. Bet365 är ett ypperligt exempel på detta. De är ett av de absolut största och respekterade spelbolagen som finns på marknaden och därför erbjuder de också några av de allra bästa odds bonusarna du kan hitta. De erbjuder alltså inte bara en välkomstbonus, utan de sitter på flera andra odds bonusar som du kan gotta ner dig i på deras hemsida.

För att du ska hitta de allra bästa odds bonusarna så finns det några kriterier du kan utgå ifrån. Dessa kommer vi att gå igenom nedan:

Bonussumman spelar givetvis en väldigt stor roll i ditt val av odds bonus. Man vill ju så klart ha så står bonussumma som möjligt, men man ska inte stirra sig blind på bara hur stor odds bonusen är i rena pengar. Vid högre bonussummor finns det större chans att också vinna mer, men ofta finns det en hake med dessa vilket leder oss till nästa del:

Omsättningskrav är bland det absolut viktigaste för dig som spelare att kolla upp innan du väljer att ta del av en odds bonus. Vid en hög summa brukar också omsättningskraven bli högre och om bonusen ligger på tusentals kronor kan också omsättningskraven göra att det handlar om tiotusentals kronor som du måste omsätta. De bästa omsättningskraven som finns hos de mest generösa spelbolagen brukar ligga på 5 gånger bonusbeloppet och de minst generösa kan landa på upp till 50 gånger. Det är alltså en väsentlig skillnad mellan spelbolagen.

Minimumodds brukar vara något som spelbolagen slänger in i samband med odds bonusar. Detta är till för att spelare inte ska kunna spela på “säkra” matcher med för låga odds, utan spelbolagen brukar lägga oddsen på runt 2.00 för att på så sätt göra det lite svårare för spelarna att vinna på sina matcher. Till odds på 2.00 är det ungefär 50 % sannolikhet att man hittar “säkra matcher”, medans till ett odds på 1.40 är det ungefär 71 % chans.

Giltighetstiden är också det något att hålla ögonen öppna för. Ju längre tid odds bonusen gäller, desto större chans är det ju så klart att kunna omsätta bonusen. I vanliga fall är giltighetstiden på 30 dagar från det att du aktiverat din odds bonus, men det kan variera. Vissa spelbolag erbjuder endast 7 dagars giltighetstid, medans vissa erbjuder över 100 dagar.

Odds bonusar Sverige

För de svenska spelarna finns det så klart många grymma odds bonusar att ta del av. Det är bara att gå in på startsidan här på odds-bonus.eu och välja ut den som du tycker passar dig bäst sen är det bara att tuta och köra helt enkelt! Förutom att besöka bara vår sajt så kan du även klicka dig in på spelaspel.se där du också kan hitta ett stort utbud av spelbolag och odds bonusar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *