Odds på mobilen

Det blir mer och mer vanligt att folk väljer att spela via sina mobiltelefoner och surfplattor. Dels för att man inte alltid har tillgång till dator och för att det helt enkelt är bekvämare. Om du befinner dig på en match och vill spela kan du bara ta upp mobilen och enkelt lägga det spel du vill.

bet365_iphone2I stort sett alla spelbolag erbjuder idag betting via mobilen

Det är inte många om ens något spelbolag som inte har en applikation eller en mobilanpassad hemsida att erbjuda. Många spelbolag har exklusiva bonusar för dig som väljer att spela med mobilen och andra har diverse olika kampanjer. För att kunna spela via din mobila enhet krävs det att du har en smartphone/surfplatta och internetuppkoppling. Det är allt som krävs för att ta del av allt action.

Saker att tänka på vid val av spelbolag

Om du mestadels kommer att använda dig av mobilen är det bra om du redan innan du sätter in pengar tar en titt på hur deras mobilsajt ser ut. Vissa är precis som på datorn bättre än andra så det är viktigt att du själv jämför och hittar något som passar dig.

Stirra dig inte bara blind på vilka som erbjuder bäst betting i mobilen utan ha även koll på bonusarna så att du hittar någon som matchar dig och din plånbok.

Desto nyare mobil desto bättre fungerar applikationerna/sajterna att använda. Har du en äldre och mindre smartphone kan det lätt bli lite rörigt eftersom skärmen är liten. De flesta har anpassat sina sajter så att de ska få allting så enkelt som möjligt. Ett bra exempel är bet365 applikationen. Den fungerar helt klockrent att använda och allting flyter på väldigt snabbt. Det är dessutom väldigt lätt att hitta det man söker efter som också är en stor fördel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *