Nybörjarguide till odds på nätet

Den här guiden är till för dig som inte har så mycket erfarenhet när det kommer till odds på nätet. Vi kommer att gå igenom grunderna för att du ska kunna få en så bra spelupplevelse som möjligt.

Spel på sport är inget man lätt blir rik på, men det kan definitivt ge en bra extrainkomst varje månad om du vet vad du håller på med. Vill du tjäna de riktigt stora pengarna är det erfarenhet, tålamod, skicklighet och även en portion tur som krävs och det är oftast de erfarna spelarna som lyckas försörja sig på betting i det långa loppet.

Till en början kan det vara enklast om man väljer att spela på en sport som man känner att man kan något om. Detta för att förenkla informationsinhämtningen, men också för att öka sina chanser att vinna. När du ska ta fram dina spel är det viktigt att ha koll på historiken och senaste nytt om matchen och lagen det berör. I de variablerna kan du räkna in om något av lagen har mycket skador, nyckelspelare fattas, om det är lång resväg till matchen, väder och så vidare. Allt för att ge dig själv största chansen att håva hem vinsterna.

En stor fördel är också att ha mycket insyn i den liga man avser spela på. Kort och gott är kunskap och information A och O. Ett kraftfullt verktyg för att få till en fullträff på sitt bettande helt enkelt.

odds-bonus

Jämför odds och hitta det spelbolag som erbjuder högst

Har du tänkt att lägga ner tid och energi på betting är det en bra grej att jämföra oddsen hos olika spelbolag. Skapa konto på flera sidor som ofta erbjuder bra och höga odds. Jämför sedan inför matcherna vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset. Detta kanske låter fånigt om det bara skiljer sig 10-50 kr på vinsten tycker du. Men många bäckar små gör en stor å och spelar du mycket kommer också skillnaden bli stor till slut. Det tar inte särskilt lång tid och är inte alls jobbigt att göra detta, utan detta är ett enkelt sätt att kunna tjäna lite extra helt enkelt.

Dessutom när du registrerar dig hos flera olika spelbolag kan du på så sätt ta del av fler bonusar. Det som är viktigt när du tar del av en bonus är att du håller koll på hur omsättningsvillkoren och reglerna ser ut för just den bonusen du tar del av så att du inte får en chock när du går igenom dem när du redan tagit del av en bonus. Hur många gånger du måste omsätta pengar är olika från spelbolag till spelbolag. Även hur högt oddset måste vara för att matcha omsättningskraven varierar ganska bra.

Ta del av kampanjer för att öka chansen till vinst

Många av spelbolagen idag erbjuder en massa olika kampanjer som både befintliga och nya kunder kan ta del av. Dessa kampanjer är ofta gratisspel, riskfria spel, boostade odds eller chans att vinna tillbaka sina pengar i form av lotteri. Det kan även vara utmaningar som kan leda till att man kan vinna resor eller liknande. Att ta del av dessa kampanjer är oftast kostnadsfritt men de kräver att du spelar för riktiga pengar. På de allra flesta spelbolag hittar du erbjudanden under fliken “kampanjer” där du kan läsa vad respektive kampanj innebär och vad det är för regler och villkor dem.

Det finns inga som helst nackdelar av att ta del av en kampanj och det är inte för att lura spelaren. Det är för att spelbolagen konkurrerar och vill vara så attraktiva som möjligt, de vill alltså skämma bort sina kunder så att de inte testar om gräset är grönare på andra sidan helt enkelt.

Ett tips är att besöka bettingsidor.org och deras långa lista på de bästa spelbolagen som finns. Där hittar du även grundliga recensioner på spelbolagen så att du själv kan jämföra deras välkomstbonusar och liknande.

Vi hoppas att du efter att ha gått igenom vår lilla nybörjarguide fått lite mer kött på benen och att du har fått blodad tand för spelandet. Vi önskar dig stort lycka till med ditt spelande och kom ihåg att spela ansvarsfullt. Men framför allt, se till att ha kul när du spelar!

Livebetting för nybörjare

Är du nybörjare inom livebetting? I så fall har du hittat rätt. Efter denna läsning är du försedd med grundläggande kunskaper inom livebetting och vad som krävs för att lyckas. Om du värnar om råden har du alla förutsättningar för en lyckad och rolig spelstund.

Vad är livebetting?

Livebetting innebär att du, jämfört med vanlig betting, spelar samtidigt som matchen fortlöper. Det skapar ett helt annorlunda spel som ställer högre krav på ditt fokus och känsla för matchens utveckling. I livebetting spelar du nämligen, bland annat, på vilket lag som gör nästa mål eller tar nästa poäng. Det finns en uppsjö av spel och du hittar alla hos ditt spelbolag. En fördel med livebetting är möjligheterna till snabba vinster. Eftersom matchen spelas samtidigt som du lägger dina bet kan allt gå i lås bara på några sekunder.

Så ökar du dina chanser till vinst

För att öka din chanser till vinst vid livebetting kan det vara bra få lite tips. Det första, och absolut viktigaste för dig som nybörjare, är att alltid kolla på matchen. Vid livebetting handlar stor del om att bygga en uppfattning om matchen och förutspå nästa steg. Utan att kolla på matchen är det svårt för dig att vinna.

Ett andra tips är att använda statistiken som spelbolagen delar med sig av på deras sidor eller app. Där kan du se bollinnehav, skott på mål, utdelade kort eller utvisningsminuter för att bekräfta din känsla för matchen. Ett lag med många utvisningsminuter riskerar att tappa ett mål i baken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *