Nybörjarguide till odds på nätet

Den här guiden är till för dig som inte har så mycket erfarenhet när det kommer till odds på nätet. Vi kommer att gå igenom grunderna för att du ska kunna få en så bra spelupplevelse som möjligt.

Spel på sport är inget man lätt blir rik på men det kan definitivt ge en bra extrainkomst varje månad. Vill du tjäna de riktigt stora pengarna är det erfarenhet, tålamod och en portion tur som krävs och det är oftast de erfarna spelarna som lyckas försörja sig på betting.

Till en början kan det vara enklast om man väljer att spela på en sport som man känner att man kan något om. Detta för att förenkla informationsinhämtningen, men också för att öka sina chanser att vinna. När du ska ta fram dina spel är det viktigt att ha koll på historiken och senaste nytt om matchen och lagen det berör. I de variablerna kan du räkna in om något av lagen har mycket skador, nyckelspelare fattas, om det är lång resväg till matchen, väder och så vidare.

En stor fördel är också att ha mycket insyn i den liga man avser spela på. Kort och gott är kunskap och information A&O. Ett kraftfullt verktyg för att få till en fullträff på sitt bettande helt enkelt.

odds-bonus

Jämför odds och hitta det spelbolag som erbjuder högst

Har du tänkt att lägga ner tid och energi på betting är detta en bra grej. Skapa konto på flera sidor som ofta erbjuder bra och höga odds. Jämför sedan inför matcherna vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset. Detta kanske låter fånigt om det bara skiljer sig 10-50 kr på vinsten. Men många bäckar små gör en stor å och spelar du mycket kommer skillnaden bli stor. Det tar inte särskilt lång tid och är inte alls jobbigt att göra detta, ett enkelt sätt att kunna tjäna lite extra helt enkelt.

Dessutom när du registrerar dig hos flera olika spelbolag kan du på så sätt ta del av fler bonusar. Det som är viktigt när du tar del av en bonus är att du håller koll på hur omsättningsvillkoren och reglerna ser ut för just den bonusen du tar del av. Hur många gånger du måste omsättas pengar är olika från spelbolag till spelbolag även hur högt oddset måste vara för att matcha omsättningskraven.

Ta del av kampanjer för att öka chansen till vinst

Många av spelbolagen idag erbjuder en massa olika kampanjer som befintliga kunder kan ta del av. Dessa kampanjer är ofta gratisspel, riskfria spel, förhöjt odds eller chans att vinna tillbaka sina pengar i form av lotteri. Det kan även vara utmaningar som kan leda till resor eller liknande. Att ta del av dessa kampanjer är oftast kostnadsfritt men kräver att du spelar för riktiga pengar. På de allra flesta spelbolag hittar du erbjudanden under fliken “kampanjer” där du kan läsa vad respektive innebär och vad det är för regler och villkor.

Det finns inga som helst nackdelar av att ta del av en kampanj och det är inte för att lura spelaren. Det är för att spelbolagen konkurrerar och vill vara så attraktiva som möjligt, de vill alltså skämma bort sina kunder så att de inte testar om gräset är grönare på andra sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *