Unibet

Unibet är för spelarna av spelarna. Inget spelbolag skulle givetvis klara sig utan sina kunder och därför vill Unibet tacka sina spelare genom att hela tiden köra massvis av olika oddskampanjer. Oddsjätten driver även ett väldigt snyggt och användarvänligt spelbolag där du kan hitta allt från ishockey till pingis att spela på. Många känner säkert igen Unibet från någon av deras många reklamer på webben och tv som ofta har en del inslag av humor. Gör du det känner du säkert till att deras ambassadör är den folkkäre Glenn Hysén som utstrålar trygghet och hjälper nya kunder att hitta rätt.

Tre skäl till att Unibet ett bra val

Det är ett spelbolag du kan lita på. När man för över pengar och lämnar ut känsliga personuppgifter är det givetvis viktigt att man känner sig trygg. Vilket man absolut kan göra hos Unibet.

Du har allt samlat på ett ställe hos Unibet och sajten är väldigt lätt att använda. Du kan hoppa mellan sporter och ligor på ett väldigt smidigt sätt genom menyerna på vänster sida av sajten.

Möjligheten till att ta del av många olika kampanjer är ett väldigt bra skäl till att välja Unibet.

Bonus, villkor och övriga erbjudanden

Alla nya kunder kan ta del av en välkomstbonus hos Unibet. För att ta del av den krävs det att du gör en insättning som du i sin tur får en bonus på. 200% upp till 1000 kronor. Så för att ta del av maxbonusen krävs det en insättning på 500 kronor som då ger 1500 kronor att spela för. Alltid när man tar del av en välkomstbonus accepterar man vissa villkor och omsättningskrav man måste hålla sig efter. Såhär ser dessa ut;

  • För att ta del av bonusen måste den första insättningen vara på minst 100 kronor.
  • Bonusen är giltig i 30 dagar.
  • Bonusen måste omsättas minst fem gånger innan du kan begära ett uttag.
  • Minsta tillåtna odds för att matcha omsättningskraven är 1.40.

Utöver välkomstbonusen kan du ta del av andra kampanjer som kund. Dessa kampanjer ser ut på olika sätt och uppdateras efter vilka sporter och evenemang som är aktuella.

Support och kundtjänst

Hos Unibet har du alltid supporten nära tillhands. Skulle du stöta på problem eller ha några frågor kan du alltid vända dig dit. Du får svar snabbt och effektivt utan några konstigheter. Supporten når du genom chatt, mejl och telefon. Fortast och effektivast är via livechatten som är öppen dygnet runt och är även svensktalande. Att tala med svensktalande support ger givetvis en trygghet i sig och man märker verkligen att supporten är välutbildad och vet vad de pratar om.

Avslutningsvis

Unibet har många spelare över hela världen och är ett väldigt framgångsrikt spelbolag. Här hittar du ett brett utbud av odds, liveodds, casino, poker och bingo. Så valmöjligheterna är många ifall du skulle tröttna på betting. Att en person som Glenn Hysén väljer att bli ambassadör för Unibet visar att det är ett seriöst och bra spelbolag som inte håller på med massa fuffens bakom kulisserna. Unibet passar dig som nybörjare likväl dig med mycket rutin. De erbjuder även möjligheten att undersöka hur det gått i tidigare matcher för lagen du tänkt spela på. Av spelarna, för spelarna.