Redbet

Redbet grundades 2002 men det dröjde två år innan portarna öppnades till deras onlineverksamhet. Med ett enkelt mål, att skapa en spelsajt som prioriterar spelarnas underhållning och att ge ett förtroendegivande intryck. Sajten är väldigt enkel att använda sig av och med en snygg design blir upplevelsen trevlig. Generellt är vistelsen trevlig men det är inte så mycket mer. Något som är svårt att sätta fingret på saknas. Redbet blir tyvärr lite väl enformigt och det är svårt att hitta något unikt med spelbolaget. Men med det sagt så tillhör fortfarande redbet ett av de mer populära spelbolagen på grund av sina många olika kampanjer och breda utbud av odds.

Tre anledningar att välja redbet

Om du är ute efter en enkel spelsajt är redbet ett klockrent val. Du vet alltid vad du får som spelare och allting sköts som det ska.

Variationen av olika kampanjer är givetvis en bra anledning att välja redbet. Det är alltid kul att ta sig an nya utmaningar och det kan man göra hos redbet.

Alla nya kunder kan ta del av en stor välkomstbonus som dessutom har schyssta omsättningskrav.

100% upp till €200 på din första insättning

För att ta del av bonusen behöver du skapa ett konto hos redbet och sedan göra din första insättning med koden sport1. För att ta del av maxbonusen krävs det en insättning på €200 som ger dig totalt €400 att spela för. Med andra ord en rejäl skjuts i startkassan. En viktigt sak att komma ihåg är att de allra flesta bonusar har omsättningskrav och regler man måste följa som du kan läsa mer om här nedan;

  • Bonuspengarna måste omsättas 11 gånger innan uttag kan göras.
  • Minsta oddset för att matcha omsättningskraven är 1.50.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonuspengarna till riktiga pengar.
  • Minsta insättningen för att kvalificera sig till bonusen är €20.

Utöver denna insättningsbonusen finns det mängder av andra kampanjer du som befintlig kund kan ta del av. Dessa kampanjer hittar du under “Odds” på fliken “Erbjudanden”. Det kan handla om att gissa rätt vilken matchminut första målet blir i en specifik fotbollsmatch. Kampanjerna uppdateras med jämna mellanrum och kikar du in titt som tätt så kommer du garanterat att hitta något erbjudande som passar dig utmärkt.

Kundtjänst och support

Du kan ringa, mejla eller chatta med supporten på redbet. Allt efter vad som passar just dig. Livechatten är öppen mellan 9-01 varje dag året om och där får du svar nästan direkt. Supporten är svensktalande så du slipper obekväma missförstånd när du behöver hjälp.

De jobbar för att du ska få en bra upplevelse som möjligt så tveka inte på att ta kontakt om du skulle ha någon fråga eller problem.

Avslutningsvis

Redbet har det som krävs för att du ska få en bra upplevelse. Som nämnt innan är det svårt att hitta något speciellt som sticker ut förutom deras stora välkomstbonus. Men smaken är som baken och kanske faller redbet dig alldeles ypperligt i smaken. Ge det en chans och se vad dom går för, lycka till!