PaddyPower

PaddyPower är ett av Europas största spelbolag och förser spelare över hela världen med odds och spel. Det gröna temat på sidan är snyggt och gör att allting blir väldigt tydligt. Menyn till vänster använder du för att hitta det du söker efter och deras sökfunktion funkar även den väldigt bra. Utbudet på PaddyPower är helt enormt och du kan spela på allt och lite till. De erbjuder ofta höga odds och massor av kampanjer befintliga kunder kan ta del av.

Fördelar med PaddyPower

Det är ett stort spelbolag så du kan alltid känna dig trygg när du spelar.

Utbudet slår de flesta andra spelbolag och det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du spelar, det finns alltid något tillgängligt.

Det är väldigt enkelt att hitta det man är ute efter trots det breda utbudet. Det fungerar även lika bra att använda sig av mobilen.

Bonusar och kampanjer

Som ny kund får du ett gratisspel som motsvarar din första insats upp till €100. Så lägger du ett spel med instansen €100 får du sedan efter spelet en gratisinsats på €100. Detta gäller endast för nya kunder. Såhär ser reglerna och omsättningskraven ut för bonusen.

  • Minsta oddset för att matcha omsättningskraven är 1.50.
  • Du kan bara använda spelet på deras sportsbook
  • Detta gäller bara en gång per kund, hushåll och dator.

Deras andra kampanjer brukar bestå av förhöjda odds och riskfria spel. Håll utkik på hemsidan så kommer du att få information när de olika kampanjerna körs.

Support och kundtjänst

Som kund hos PaddyPower kan du kontakta deras kundservice om du skulle ha några problem eller frågor att ställa. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, du får alltid hjälp. De finns tre olika metoder att komma i kontakt med kundtjänsten och det är via telefon, livechatt och e-post. Livechatten fungerar riktigt bra och du har allt som oftast svar inom 15 sekunder.

Avslutningsvis

PaddyPower är ett klockrent spelbolag som hela tiden ökar i antalet spelare. Den enda nackdelen är att sajten är på engelska. Känner du dig bekväm med språket så råder det inga tvivel om att det är ett klockrent val för dig. Som kund hos PaddyPower kan du räkna med förstklassig service, bra odds och extremt stort utbud.