NordicBet

NordicBet grundades i Norge för att ge befolkningen i Skandinavien möjligheten att kunna spela på de lokala sporterna i större utsträckning än vad som var möjligt. Spelbolaget har sedan dess växt till det ledande inom Skandinavien. Du hittar utöver odds på de lokala sporterna även spel på de största ligorna och sporterna i världen. Så att säga något annat än att utbudet är stort vore en lögn. Sajten är väldigt snygg och du får direkt en trevlig känsla när du klickar dig in. Det går även snabbt och enkelt att förflytta sig mellan de olika sporterna som finns att erbjuda.

Fördelar som spelare hos NordicBet

Är du ute efter att spela på de sporter som ligger lite geografiskt närmare dig så är det givetvis en fördel att välja NordicBet. Är du inte det så spelar det ingen roll, utbudet är så brett så det räcker och blir över.

Du som kund har tillgång till livestream, liveresultat och en blogg där du kan läsa om olika händelser i sportvärlden. Man får VIP känslan som kund hos NordicBet. De har allt och lite till.

Det fungerar precis lika bra att spela i mobilen som på datorn. Den mobilanpassade versionen fungerar väldigt bra och hela utbudet som finns på datorn finns även i mobilen så du behöver inte vara orolig att gå miste om något.

Bonus, kampanjer och andra erbjudanden

De allra flesta spelbolag har idag en massa bonusar och kampanjer, NordicBet är inget undantag. Som ny kund kan du ta del av deras välkomstbonus när du öppnar nytt konto. Du får en första insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Det innebär att om du gör en insättning på 1000 kronor får du totalt 2000 kronor att spel för. Såhär ser omsättningskraven ut för denna bonusen.

  • Minsta insättning för att kvalificera sig till bonusen är 100 kronor.
  • Hela bonusen måste omsättas minst 6 gånger innan du kan begära ett uttag.
  • Oddset måste vara 1.8 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen. Misslyckas du kommer bonusen att förverkas.
  • Du får bara spela på ett utfall per match.

NordicBet har även en mängd andra kampanjer du som befintlig kund kan ta del av. Dessa omfattar olika sporter vid olika tillfällen. Till exempel under SHL-säsongen så hittar du kampanjer som kräver att du spelar på SHL och så vidare. Kampanjerna innefattar ofta gratisspel eller förhöjda vinster, alltså ett bra sätt att få lite hjälp på traven.

Support och kundtjänst

Du har som kund tillgång till svensktalande support alla dagar i veckan dygnet runt. Det finns lite olika sätt du kan ta kontakt med supporten på och det snabbaste är livechatt. Där får du svar på dina frågor eller hjälp med dina problem inom 30 sekunder. Du kan även ringa eller skicka e-post. Kundtjänsten är riktigt bra och du får den hjälp du behöver. Man märker direkt att de är proffsiga och välutbildade. Så tveka aldrig på att ta kontakt om du skulle ha några frågor eller problem.

Avslutningsvis

Det finns många anledningar till att välja NordicBet. Dels att allting fungerar som det ska och det är aldrig några konstigheter. Tryggheten är också något som är väldigt viktigt när du väljer spelbolag och NordicBet som är skapade för oss spelare i Skandinavien ger den trygghet man som spelare vill ha.

Sajten är väldigt lätt att använda och designmässigt tillhör den absolut toppen. Hoppas din vistelse hos NordicBet blir klockren.