Mybet

Mybet är ett tyskt spelbolag som har sitt huvudkontor på Malta. De erbjuder sporter från hela världen och en lätthanterlig spelplattform som är väldigt enkel att använda. Sajten är väldigt stilren, så att hitta det man är intresserad av är inga som helst problem. Eftersom sidorna inte innehåller annat än odds laddar allting väldigt fort och du slipper långa laddningstider. De har även högst oddsgaranti på en del utvalda toppmatcher i fotboll. Du kan lätt kolla statistik från föregående matcher på laget du är intresserad av och det är väldigt enkelt att följa flera lag samtidigt. En fördel om du är intresserad av att få lite information om hur formen ser ut och så vidare.

Fördelar med mybet

Det är väldigt enkelt att komma igång med spelandet. Lika fort och lätt går det att navigera sig då strukturen på sajten är klockren.

Mybet är ett stort företag som alltid tar sina kunders säkerhet på största allvar. Därför kan du känna dig trygg om du väljer att spela hos mybet.

Lång erfarenhet är en stor fördel i spelbranschen. De vet hur man tillfredsställer sina kunder och jobbar hela tiden för att spelglädjen ska vara så hög som möjligt.

100% upp till 1000 kronor bonus på din första insättning

Som ny kund hos mybet kan du ta del av en första insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. För att få ut maxbonusen krävs det alltså en insättning på 1000 kronor vilket ger dig 2000 kronor att spela för. Bonusen sätts in på ditt konto direkt och du behöver inte vänta på att börja spela. Såhär ser reglerna och omsättningskraven ut;

  • Minsta insättning är 50 kronor för att kvalificera sig till bonusen.
  • Insättningen + bonusen måste omsättas 9 gånger innan uttag kan göras.
  • Minsta odds föra att matcha omsättningskraven är 2.00
  • Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen, misslyckas du kommer den dras tillbaka från ditt konto.

Andra kampanjer och erbjudanden dyker upp med jämna mellanrum för befintliga kunder att ta del av. De kör just nu en kampanj som heter “Lucky Number” där du har chans att vinna tillbaka insatsen på ett förlorat spel om ditt lyckonummer stämmer.

Kundtjänst och support

Skulle du behöva hjälp kan du alltid höra av dig till deras support som jobbar för att din vistelse ska fungera så bra som det går. Du når supporten via livechatt, e-post och telefon. Väljer du att ta kontakt via livechatten eller telefon är supporten engelsktalande men tar du kontakt via e-post kan du skicka till den svenska kundtjänsten.

De är väldigt välutbildade och hjälper dig så fort de bara kan. Du tas givetvis alltid seriöst och blir trevligt bemött alla dagar i veckan.

Avslutningsvis

Mybet är en enkel sajt och passar den som vill ha en god och simpel spelupplevelse vare sig du har rutin eller lite mindre erfarenhet. Med en bra välkomstbonus får en skjuts i startkassan och utbudet är väldigt bra. Skulle du vilja ta en paus från betting kan du alltid klicka dig till deras casino eller ladda ner deras pokerklient. De har även oddsgarantier på några av de största matcherna i fotbollsvärlden.