Mobilbet

mobilbet är ett spelbolag som tagit marknaden med storm med sin stora välkomstbonus. mobilbet är ett perfekt val för dig som ofta spelar via mobilen och inte känner för att sätta sig vid datorn. En stor del av spelmarknaden flyttas hela tiden mer och mer till mobilen och på just den fronten ligger mobilbet ett litet steg före. Sajten är snyggt designad och du har ett brett utbud av alla möjliga sporter och spel.

Fördelar med mobilbet

De erbjuder en stor välkomstbonus för sina nya kunder.

Deras mobilapplikation fungerar riktigt bra så du kan spela vart du än befinner dig.

Allt du behöver göra för att spela på mobilbet är att skapa ett konto, du får då 100 kronor att spela för utan krav på insättning.

100% upp till 3000 kronor + 100 kronor

När du som ny kund registrerat dig hos mobilbet kan du ta del av deras bonus på 100% upp till 3000 kronor. För att ta del av bonusen krävs det att du gör din första insättning. För att ta del av maxbonusen behöver du sätta in 3000 kronor som leder till att du får 6000 kronor totalt att spela för. Såhär ser omsättningskraven ut;

  • Du måste omsätta hela beloppet, insättningen + bonusen, fem gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta oddset som räknas mot omsättningskraven är 1.8.
  • Du får bara spela på ett utfall per match.

Om du vill känna efter utan att spela för dina riktiga pengar kan du bara skapa ett konto och ta del av deras “100 kronor att spela för gratis” – erbjudande. Det är inga krav på insättning och är helt gratis.

Kundtjänst och support

Kundtjänsten når du lättast via deras livechatt där du får svar snabbt. Skulle det inte vara lika brådskande kan du skicka iväg ett mail till kundtjanst@mobilbet.com men det går inte lika fort. Har du frågor som rör ditt konto eller några problem som uppstått kan du lätt och smidigt skicka ett meddelande till supporten och de hjälper dig med en gång.

Du får alltid ett bra bemötande och dina problem löser supporten på nolltid.

Avslutningsvis

Mobilbet erbjuder en av marknadens största bonusar på 100% upp till makalösa 3000 kronor. Det finns ingen konkurrent som är i närheten av den monsterbonusen. Dessutom får du en prova på peng i form av 100 kronor som du kan använda på deras sportdel eller casino.

Den allra största fördelen med mobilbet är att de kommit såpass långt i utvecklingen från dator till mobiltelefon. Eftersom det blir mer och mer vanligt att folk gärna använder sig av sin mobil istället för dator. Att kunna spela när man står och väntar på bussen eller kanske befinner sig på hockeymatchen man tänkt spela på gör att spelandet blir flexibelt. Det finns där när du känner dig sugen för att spela helt enkelt.