Expekt

Viktigt! Spelsajten Expekt är inte längre i bruk. Vi rekommenderar dig att läsa vår recension om grymma Bethard.

Expekt välkomnar sina nya spelare med öppna armar! Sajten är snygg och enkel att använda, du hittar statistik från föregående matcher blandat med ett brett utbud av spel.

Fördelar med expekt

Du har allt du behöver och lite till. Med statistik funktionen blir det lätt att hålla koll på flera lag samtidigt som du spelar.

Kundtjänst och support

Du kan ta kontakt med kundtjänsten på expekt via deras livechatt eller mejl. Deras support är svensktalande och välutbildade. Du får direkt den hjälp som du behöver och du som kund tas alltid på största allvar.

Kundtjänsten är alltid öppen så det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du får problem eller om någon fråga dyker upp.

Avslutningsvis

Det allra bästa med expekt är deras spelutbud. Du hittar alltid något att spela på hos Expekt, det finns mängder av odds, liveodds, casino och en pokerklient du kan ladda ner. Så ifall du skulle vilja ta en paus från oddsandet kan du alltid ta en titt på de övriga utbudet.

Sajten är riktigt snyggt designad och det känns verkligen professionellt när man klickar sig runt på expekt. Du har allt du behöver för att få en riktigt bra spelsession.