Expekt

Expekt välkomnar sina nya spelare med öppna armar, samtidigt som man delar ut en bonus på hela 500% upp till 500 kronor! Sajten är snygg och enkel att använda, du hittar statistik från föregående matcher blandat med ett brett utbud av spel. Expekt belönar sina lojala kunder genom att ge ut VIP-pass till de som spelar mycket. Som VIP kan du ta del av exklusiva kampanjer och delta i olika event. Du får dessutom en alldeles egen kontaktperson på expekt som finns där för att göra din spelupplevelse så bra som möjligt.

Fördelar med expekt

De belönar sina lojala kunder med olika kampanjer och liknande.

Du har allt du behöver och lite till. Med statistik funktionen blir det lätt att hålla koll på flera lag samtidigt som du spelar.

Det riskfria spelet för nya kunder är ett riktigt bra erbjudande som man verkligen inte får missa.

Välkomsterbjudande och kampanjer

Som ny kund hos expekt får du en insättningsbonus på hela 500%, upp till 500 kronor. Omsättningskravet för denna bonus ligger på 6x insättningen + bonusbeloppet, minsta odds 2.00. Det finns även en mängd andra kampanjer som du hittar under fliken “Kampanjer”.

Kundtjänst och support

Du kan ta kontakt med kundtjänsten på expekt via deras livechatt eller mejl. Deras support är svensktalande och välutbildade. Du får direkt den hjälp som du behöver och du som kund tas alltid på största allvar.

Kundtjänsten är alltid öppen så det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du får problem eller om någon fråga dyker upp.

Avslutningsvis

Det allra bästa med expekt är deras kampanjer och att de belönar sina lojala kunder. Erbjudandena som du får som VIP-spelare är ofta väldigt bra så att bli VIP är verkligen något att sträva efter.

Du hittar alltid något att spela på hos Expekt, det finns mängder av odds, liveodds, casino och en pokerklient du kan ladda ner. Så ifall du skulle vilja ta en paus från oddsandet kan du alltid ta en titt på de övriga utbudet.

Sajten är riktigt snyggt designad och det känns verkligen professionellt när man klickar sig runt på expekt. Du har allt du behöver för att få en riktigt bra spelsession. Hämta hem marknadens generösaste välkomstbonus nu!