ComeOn

Hos ComeOn tar det bara några sekunder att registrera sig, göra en insättning och börja spela. Det är enkelt, bekvämt och smidigt att spela hos ComeOn. Sajten är väldigt snyggt designad och du hittar direkt det du är ute efter. Dessutom har de två olika välkomstbonusar att välja mellan, en stor och en lite mindre. Du får alltså välja helt själv vilken du tycker passar dig bäst.

Gillar du stryktipset har spelbolaget gjort en egen form av den klassiska spelformen, nämligen “Krysset Live” och det fungerar ungefär på samma sätt som stryktipset. Skillnaden är att du spelar på 10 matcher istället för 13 och vid 8 rätt är du garanterad en vinst av veckans prispott.

Fördelar med ComeOn

En stor fördel är att du kan välja den bonusen som passar dig.

Du har en snyggt designad sajt som fungerar precis lika bra i mobilen.

Den är väldigt enkel att använda och du får snabbt en överblick över de olika spelmöjligheterna.

400% upp till 100 kronor eller 100% upp till 3000 kronor.

Som ny kund kan du välja mellan två olika insättningsbonusar. Du väljer helt själv vilken du känner passar dig bäst. Den första bonusen passar dig som inte tänkt göra en så stor första insättning. Sätter du in 100 kronor får du alltså 500 kronor att spela för. Omsättningskraven för den bonusen ser ut enligt följande;

  • Du måste omsätta din bonus + insättning 8 gånger innan ett uttag kan göras.
  • Oddset måste vara 2.00 eller högre för att räknas mot omsättningskraven.
  • För att kvalificera dig till bonusen måste insättningen vara på 100 kronor.

Den andra bonusen, 100% upp till 3000 kronor, passar dig som tänkt göra en stor första insättning. För att ta del av maxbonusen krävs det en insättning på 3000 kronor som ger dig totalt 6000 kronor att spela för på ComeOn. Såhär ser omsättningskraven ut;

  • Insättningen + bonusen måste omsättas tre gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Oddset måste vara 2.00 eller högre för att det ska räknas mot omsättningskravet.
  • Minsta insättning för att kvalificera sig till bonusen är 100 kronor. (Har du tänkt göra en insättning på 100 kronor rekommenderar vi att du väljer den första bonusen).

Kundtjänst och support

Skulle du ha några frågor eller stöta på problem behöver du inte vara orolig, ComeOn supporten finns där för att hjälpa dig. Du kan nå kundtjänsten via chatt eller e-post. Snabbas går det via chatten och du får snabbt hjälp. De är väldigt välutbildade och trevliga så du behöver inte vara orolig för att ta kontakt.

Ett stort plus är att all support är svensktalande så du kan alltid känna dig trygg när du ber om hjälp.

Avslutningsvis

Du har allt du behöver för att få en väldigt god spelupplevelse. Med det breda utbudet av sporter kommer du alltid hitta något att spela på oavsett vad klockan är. Det bästa med ComeOn är deras välkomstbonusar. Framförallt den stora vilket gör spelbolaget unikt. Det är knappt några andra som erbjuder en så stor bonus med schyssta omsättningskrav. Det är ett erbjudande som verkligen är värt att ta del av.

Det fungerar precis lika bra att spela på mobilen som att spela på datorn hos ComeOn. Och du behöver inte vara orolig att missa något av det stora utbudet om du väljer att använda dig av någon mobil enhet.