Betsson

Betsson är ett av de mest välkända spelbolagen i Sverige med lång erfarenhet av spel. Sajten drivs av BML Group Ltd. som är ett svenskutvecklat spelbolag ägt av Betsson AB. De har varit i spelbranschen över 50 år och har fler än 1000 anställda. Så när du spelar hos Betsson kan du känna dig trygg. Det är ett seriöst spelbolag som har flera stora idrottsprofiler som ambassadörer. Det ger ett seriöst intryck samtidigt som deras sajt är väldigt stilren. Hos Betsson hittar du mängder av olika spel, kampanjer, bloggar och statistik. Allt är samlat på ett och samma ställe.

Fördelar med Betsson

Det är ett svenskutvecklat spelbolag som sköts väldigt snyggt. De har rättvisa villkor och försöker inte lura på spelarna något.

Du har som kund tillgång till ett brett utbud av spel och bra odds. Det finns även möjlighet att följa lag och kolla hur de spelat tidigare matcher så man snabbt får en överblick hur formen ser ut.

Ofta uppdaterande av kampanjer. Det är något som är otroligt viktigt för att se efter sina kunder.

Välkomstbonus, villkor och kampanjer

Som ny kund hos betsson kan du välja att ta del av deras välkomsterbjudande i form av en första insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Så för att få maxbonusen behöver du sätta in 1000 kronor vilket ger dig 2000 kronor totalt att spela för. Såhär ser omsättningskraven ut för;

  • Insättnings- och bonusbeloppet måste omsättas tre gånger innan uttag kan begäras.
  • Minsta tillåtna odds för att räknas mot omsättningskraven är 1.50.
  • Bonusen måste omsättas inom 30 dagar annars kommer bonusen och eventuella vinster att förverkas.
  • Minsta insättning för att ta del av bonusen är 100 kronor.
  • Maxbonusen är 1000 kronor.

Utöver välkomstbonusen finns det andra kampanjer man som befintlig kund kan ta del av. Till exempel deras riskfria spel på 100 kronor varje helg på de största fotbollsligorna i världen. Denna typen av kampanj är helt kostnadsfri att ta del av. Det finns även andra typer av kampanjer som du hittar på hemsidan, alla ger olika “belöningar” om du skulle vinna. Det är både bra och roligt att ta del av kampanjer, dels kan man vinna mer pengar och minimera riskerna att förlora och det är alltid roligt med utmaningar.

Kundtjänst och support

Har du frågor eller problem så kan du alltid höra av dig till supporten vilken tid på dygnet som helst. Deras svensktalande support är välutbildad och du behöver inte vänta mer än i 30 sekunder innan du får hjälp. De effektivaste sättet att få kontakt med kundtjänsten är via deras livechatt. Det går även att ringa och maila till betsson.

Avslutningsvis

Den största fördelen med betsson är att det är svenskt. All support är svensktalande och sajten är på svenska. Som ny kund kan du ta del av deras generösa välkomstbonus och massvis av andra kampanjer under tiden som spelare hos betsson. Sajten är snyggt designad och användarvänligheten är hög. Du hittar alltid det du söker efter och deras smidiga sökfunktion är väldigt bra. Du kommer garanterat att bli nöjd om du väljer att spela hos betsson.