Betsafe

Betsafe är det lite tuffare spelbolaget med en lite hårade approach. De har även valt en lite annan väg än sina konkurrenter, de erkänner nämligen att det är omöjligt att slå huset i längden men att undantag givetvis existerar. Under fliken “No Bullshit” kan du läsa mer om det. De är givetvis mer än glada om du gör ett försök att slå dom. Vilket absolut inte är en omöjlighet. Hos betsafe hittar du ett brett utbud av olika sporter och spel. Det finns allt ifrån Tennis till e-sport och ett stort utbud utav livespel. När vi ändå är inne på e-sport så finns det en egen flik för det så utbudet inom det är väldigt stort.

Fördelar med betsafe

Ett brett utbud är givetvis en fördel. Det gäller att hålla det strukturerat så att man inte tappar bort sig i spelhavet och det är något betsafe lyckats bra med. Du kan snabbt och enkelt kryssa i de sporterna du är intresserad av och på så sätt få en överblick över olika spelmöjligheter.

Det snygga temat passar dig som gillar kalla färger och ett lite tuffare klimat.

En bra välkomstbonus är också en stor fördel. Ett extra startskott i spelkassan tackar man verkligen inte nej till.

100% i insättningsbonus upp till 1000 kronor

Som ny kund kan du ta del av detta kalaserbjudandet på 100% upp till 1000 kronor. För att få ut max av bonusen krävs det insättning på 1000 kronor och du får då 2000 kronor att spela för. För att ta del av bonusen måste du skapa ett nytt konto, göra en insättning och gå till fliken “tillgängliga bonusar” i högra hörnet och välja oddsbonusen. Som alltid när man tar del av en välkomstbonus så följer det med lite regler och omsättningskrav som du kan läsa mer om här nedan.

  • Bonusen måste omsättas 6 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta tillåtna oddset är 1.80 för att matcha omsättningskraven.
  • Allt du satsar på odds och livespel räknas mot omsättningskravet.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, misslyckas du kommer bonusen och eventuella vinster att dras från kontot.

Utöver välkomstbonusen finns det andra kampanjer och erbjudanden du som kund kan ta del av. Dessa hittar du under fliken “Erbjudanden” och de uppdateras med jämna mellanrum. Just nu kör de en kampanj på Manchester Citys anfallare. Där du får förhöjt odds på vem som gör deras mål. Detta är en typ av kampanj och du kommer garanterat att hitta någon som passar dig.

Support och kundtjänst

Har du frågor eller problem som du behöver ta upp med supporten når du dom enklast genom chatt eller e-post. Du kan även ringa till betsafe om du föredrar det. De svarar snabbt, du får informativa och bra svar. Supporten är väldigt trevliga och jobbar hela tiden för att spelarna ska få en så bra upplevelse som möjligt. Så tveka inte på att höra av dig om du skulle stöta på några problem eller liknande, de finns alltid tillgängliga för dig.

Avslutningsvis

Betsafe är ett stort, tryggt och säkert spelbolag som verkligen förbättras hela tiden. De anpassar sig alltid efter sina spelare behov och vill tillgodose dessa med de absolut bästa. Som kund hos betsafe är den enda risken att man blir lite bortskämd. Det är ett spelbolag som passar alla och gillar du designen på deras sajt så är det bara att köra på. Lycka till!