Betrally

Betrally är ett enkelt och lättanvänt spelbolag som flyter på väldigt bra. Det är aldrig några laddningstider så du behöver inte vara orolig för att missa något odds. Snabba insättningar och uttag är givetvis en stor fördel som sköts på ett snyggt och säkert sätt. Hos Betrally erbjuds du ett enormt utbud av olika spel på sporter över hela världen och det är kommer garanterat finnas något intressant hos dig.

Fördelar med Betrally

En bra välkomstbonus för att hjälpa dig få ett startskott är något du erbjuds som ny kund. En fördel man givetvis borde ta del av.

Snabb och klockren support som hjälper dig med dina frågor och problem dygnet runt.

Ett stort utbud är alltid bra men hos vissa spelbolag kan det ofta bli väldigt rörigt. Här har Betrally lyckats väldigt bra och hela upplevelsen på sajten känns väldigt smidigt och lätt.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

När du skapat ett nytt konto hos Betrally kan du ta del av deras välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor. Så gör du en insättning på 1000 kronor får du 1000 kronor i bonus och totalt 2000 kronor att spela för. När du tagit del av en bonus har du även accepterat deras villkor och omsättningskrav. Det är saker man måste följa annars riskerar man att bonusen och eventuella vinster dras tillbaka från kontot. Hur dessa ser ut kan du läsa mer om här nedan.

  • När du gör din första insättning måste du ange koden: EXPERT100
  • För att få bonusen insatt på ditt konto måste du göra en satsning som matchar ditt insättningsbelopp på minst 3 olika kombospel.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 1.50.
  • Bonusen plus insättningen måste omsättas 5 gånger på minst tre kombospel med minst 1.50 i odds per val.
  • Om bonusen inte omsätts inom 90 dagar kommer den att dras från kontot tillsammans med eventuella vinster genererade av bonusen.

Som befintlig kund kommer du få möjlighet att kunna ta del av andra erbjudanden och kampanjer. Dessa hittar du under fliken “Kampanjer” på Sports. Kampanjer är allt som oftast kostnadsfria att ta del av och är ett roligt sätt att sätta lite extra krydda på tisdagsoddset.

Kundtjänst och support

När man är kund hos Betrally kan man förvänta sig kundtjänst i toppklass. Du mejlar för att komma i kontakt med supporten och eftersom de är tillgängliga 24/7 får du snabba informativa svar. Det spelar ingen roll om det rör sig om problem eller någon fråga. Du får alltid den hjälpen du behöver och du tar alltid på största allvar.

Avslutningsvis

Mycket eller mindre erfarenhet spelar ingen roll, Betrally passar alla och är du ute efter ett enkelt spelbolag har du hittat rätt. Det breda utbudet varvat med den enkla strukturen gör att spelupplevelsen blir mer än god.