bet365

Bet365 är ett av världens strösta spelbolag med ett enormt och bra utbud. Du hittar alla möjliga sporter och spel alla årets dagar. Den enkla och stilrena designen gör att du snabbt kan hitta den sporten eller spelet du letar efter. Strukturen är mycket bra på sajten så att du inte tappar bort dig bland alla odds. De livestreamar även en hel del matcher som du kan kolla på. Det gör att liveoddsen blir verkligen live på riktigt och under tiden du spelar kan du följa matchen. De matcher som inte har stream uppdateras med liverapportering så du får direkt reda på när händelser sker.

18+
Spela ansvarsfullt
Läs alltid igenom Bet365:s regler och villkor innan du bettar

Varför ska man välja bet365?

För att du har allt du behöver och lite till som kund hos bet365. Oddsen är oftast väldigt höga och variationen gör att du inte tröttnar på utbudet. En annan viktig faktor när man väljer spelbolag är hur deras kundservice funkar. Du har tillgång till svensktalande support varje dag dygnet runt.

Du har odds i världsklass och även andra spel ifall du skulle vilja ta en paus från oddsandet.

Sajten är väldigt lättanvänd och det tar inte många minuter innan du kommer in i det. Du slipper även långa laddningstider och det går snabbt att få en bra överblick över de olika spelmöjligheterna.

Bonus kampanjer och erbjudanden

Som befintlig kund kan du även delta i olika kampanjer och erbjudanden. Utbudet av dessa uppdateras hela tiden för att spelarna hos bet365 ska vara så nöjda som möjligt. Perfekt för dig som spelare att ta del av.

Support och kundtjänst

Supporten når du via chatt, telefon eller e-post. Du har alla dygnets timmar möjlighet att få kontakt med någon på kundtjänsten. Spelar ingen roll om du har en fråga eller ifall något problem skulle dyka upp, du kan alltid få den hjälp du behöver. Något som är väldigt bra med bet365 är att deras support alltid tar sina kunder på största allvar och är väldigt välutbildade.

Snabbas svar får du via deras livechatt och det tar sällan längre än 1 minut innan du får svar. Telefon går också fort och du hittar ett gratisnummer du kan ringa på deras hemsida. E-post går i regel långsammast men jämfört med sina konkurrenter svarar bet365 på sina kunders e-post förvånansvärt snabbt.

Avslutningsvis

Om du vill spela på ett spelbolag som har extra allt är bet365 det klockrena valet. Skulle du tröttna på att oddsa kan du bara klicka dig till deras casino eller ladda hem deras pokerklient. Möjligheterna är många och det är bara du som sätter gränserna. Lycka till!