888sport

888sport ägs av 888.com som är ett av världens största spelleverantörer. Deras utbud täcker sporter och ligor över hela världen som du kan spela på via din dator eller mobiltelefon. Den sportiga svartorangea designen på sajten är snygg och tydlig. Det är lätt att ta sig dit man vill och kunna få en överblick över de odds som intresserad en. Kampanjer och erbjudanden är något som 888sport har satsat väldigt hårt på och det är alltid minst 5 olika kampanjer du som befintlig kund kan ta del av.

Fördelar med 888sport

Du har möjlighet att välja mellan en massa olika kampanjer och det kommer garanterat finns någon som passar dig.

Sajten är väldigt lätt att använda och du kan snabbt sålla bort de sporter du inte intresserad av på menyn till vänster.

Det är ett stort spelbolag och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar ut känsliga uppgifter.

Trippla din vinst upp till 100 kronor

När du skapat ett nytt konto hos 888sport kan du ta del av deras välkomsterbjudande. När du lägger ditt första spel upp till 100 kronor får du din vinst tripplad, om det nu är ett vinnande spel. Vinsten kommer i de flesta fall vara på ditt spelkonto dagen efter avslutat spel men i vissa fall kan det ta en dag till. Det finns lite regler man måste hålla sig efter när man tar del av detta erbjudande, här nedan kan du läsa mer om dessa;

  • Spelet måste vara på en match som har minst 3 utfall.
  • Trippelvinsten kommer att gälla det första spelet som läggs.
  • Du kan inte ta hem vinster innan matchens slut.
  • Det är endast vinsten som tripplas.
  • Du kan inte ta del av erbjudandet om du gör en insättning med någon e-plånbok som till exempel Skrill.

Utöver detta välkomsterbjudande finns det kampanjer i form av riskfria spel, gratisspel och massor av annat. Dessa hittar du under fliken kampanjer och de uppdaterar hela tiden med nya erbjudanden.

Kundtjänst och support

Du når kundtjänsten via e-post på support@888sport.com eller via telefon. Du kan även trycka på hjälp i högra hörnet på sajten och kolla bland deras FAQ om du hittar lösningen på ditt problem eller fråga. Supporten svarar snabbt och du som kund prioriteras alltid. Så skulle du ha några frågor är det bara att höra av sig.

Avslutnignsvis

888sport är ett spelbolag som passar alla, vare sig du har spelat länge eller är ny i spelbranschen. Med det breda utbudet av odds och kampanjer kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. Den största anledningen till att välja 888sport är att de alltid har en massa olika aktiva kampanjer och erbjudanden. Det är både roligt med utmaningar och ett bra sätt att kunna få gratisspel och så vidare. Se om du kan trippla din vinst och ifall 888sport är något för dig. Lycka till!