24hBet

Skaparna bakom 24hBet tyckte att det saknades en riktigt enkel och stilren spelsajt där du slipper en massa sprakande färger och banners. De har satsat på att göra det så enkelt som möjligt för sina spelare. Det ska gå snabbt att hitta det man söker efter och att man ska slippa ta en massa omvägar. Du kan, med deras meny till vänste, sålla bort de sporter du inte är intresserad av. Men det blir nästan lite väl tomt när man befinner sig på 24hBet.

24hBet passar dig som tycker de andra spelbolagen känns lite för röriga och svåranvända. Det problemet kommer du garanterat inte att ha här.

Därför är 24hBet ett bra val

Gillar du att spela på SHL? Tur för dig, 24hbet erbjuder nämligen marknadens högsta odds och du hittar alla seriens matcher inklusive massa livespel på ligan.

Andra sporter har inte glömts bort, även där erbjuder de väldigt bra odds och de har ett stort utbud.

Supporten svarar snabbt och du får alltid den hjälp du behöver.

Gör din första insättning och få 100% upp till €110

När du skapat ett nytt konto hos 24hBet kan du ta del av deras välkomstbonus. Du får 100% upp till €110 på din första insättning. Så för att få ut maxbonusen krävs det en insättning på €110 och du får då €220 att spela för. När du tagit del av bonusen har du även accepterat vissa villkor och omsättningskrav. Det är viktigt att hålla koll på dessa.

  • För att ta del av bonusen måste du i samband med din insättning ange koden: EXPERT100
  • Minsta insättningen är €10 för att kunna ta del av bonusen.
  • Bonusen måste omsättas 7 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta oddset för att matcha omsättningskraven är 2.00.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, annars kommer pengarna att gå förlorade.

Utöver detta erbjudande finns det inte några andra kampanjer för tillfället men det är verkligen inte helt omöjligt att det dyker upp med tiden.

Support och kundtjänst

Som kund hos 24hBet kan du räkna med support i toppklass. Du kan få kontakt med kundtjänsten via livechatt eller mejl och de svarar snabbt. Det spelar ingen roll om du har några frågor eller något problem skulle uppstå, du får alltid den hjälp som du behöver.

De värnar om sina kunder och därför tas du alltid seriöst. Supporten är välutbildad och väldigt trevlig.

Avslutningsvis

Detta spelbolag är det enkla alternativet. Du vet lite vad du får när du skapar ett konto hos 24hBet. Hur mycket erfarenhet du har av spelande spelar ingen roll, det passar alla. Gå in och kika om designen faller dig i smaken. Det är helheten som är viktig när man väljer spelbolag och att man trivs på sajten man bestämmer sig för att spela på.