10bet

10bet är ett av världens största spelbolag som erbjuder ett stort utbud av sporter från alla världens hörn och lite till. Du kan spela på pre-matcher och livematcher, virtuella sporter och mycket mer. Den snygga sportiga layouten på sajten gör upplevelsen väldigt bra. Trots det breda utbudet hittar du lätt och kan snabbt få en överblick av det du är intresserad av.

Med en mer än generös välkomstbonus och massvis av kampanjer är 10bet ett klockrent val för spelälskaren.

Fördelar med 10bet

Det är ett stort spelbolag som är seriöst och tryggt. Du kan alltid känna dig säker och behöver inte vara orolig för att någon känslig information lämnas ut till en tredje part.

Det breda utbudet är givetvis en fördel. Att kunna ha valmöjligheter är alltid skönt.

10bet erbjuder alltid förstklassiga odds både pre-match och under livespel.

Välkomstbonus, erbjudanden och kampanjer

Som ny kund kan du ta del av ett exklusivt erbjudande om du registrerar dig via oss. Nämligen 100% på din första insättning upp till 1000 kronor. Så för att del av maxbonusen krävs det att du gör en insättning på 1000 kronor och få då alltså 2000 kronor att spela för. Dessutom är omsättningskraven väldigt förmånliga jämfört med sina konkurrenter och dessa kan du läsa mer om här nedan.

  • Ange koden SE100 när du gör din första insättning.
  • 10bet dubblar din första insättning upp till 1000 kronor.
  • Insättningen och bonusen måste omsättas 5 gånger innan du kan begära ett uttag.
  • Oddset måste vara på 1.60 eller högra för att räknas mot omsättningskravet.
  • Du har 90 dagar på dig att omsätta bonusen.

Utöver insättningsbonusen finns det mängder av andra aktiva kampanjer du som befintlig kund kan ta del av. Dessa hittar du på fliken “kampanjer” under sport. Det kan vara bonuspengar på vissa typer av spel och så vidare.

Kundtjänst och support

Kundtjänsten finns alltid tillgänglig hos 10bet alla dagar om året. Du når supporten via livechatt, mail eller via telefon. Effektivast är om du tar kontakt via livechatt, där får du svar nästan direkt och supporten är välutbildad. Det spelar ingen roll om du bara har en fråga eller ett lite problem som uppstått.

Med kunder i över 90 länder och onlineerfarenhet i över 10 år är det inget tvivel om saken, 10bet vet vad dom sysslar med. Deras service är helt enkelt i toppklass.

Avslutningsvis

Du har allt och lite till hos 10bet. Skulle du vilja pausa lite från betting kan du alltid spela på deras casino som även de erbjuder en mängd av variation. Du hittar de klassiska spelautomaterna, de nya, black jack, roulette och massa däremellan.

Den snygga designen gör hela upplevelsen så mycket bättre. Det finns inget tråkigare än att klicka sig runt på en tråkig sajt utan färger och snygga bakgrunder. 10bet är ett spelbolag som har allt som dessutom erbjuder en väldigt bra välkomstbonus med schyssta omsättningskrav. Möjligheten att ta del av fler kampanjer och erbjudanden är givetvis också en stor fördel. Det spelar ingen roll om du har spelat mycket tidigare eller inget alls, 10bet är ett spelbolag som är anpassat för alla typer av spelare.

Ta del av den exklusiva bonusen 100% upp till 1000 kronor när du skapar konto via oss och känn efter om 10bet passar dig. Lycka till!